autorijschool ijzendijke

Spoedcursus

lesauto-wegDe meeste mensen willen zo snel mogelijk hun rijbewijs halen. Dan behoort een spoedopleiding tot de mogelijkheden. Als je een spoedcursus wilt volgen krijg je de benodigde lessen in een tijdbestek van zes weken of korter in plaats van bijvoorbeeld één les per week. Er zijn verschillende manieren om een spoedcursus te volgen. Zo kan je een spoedopleiding volgen in 10 dagen.

Als je een opleiding in 10 dagen wilt volgen is het wel de bedoeling dat je je theoriecertificaat hebt voor je aan je opleiding begint. Een 10 daagse opleiding is een opleiding die tot de mogelijkheden behoort. Vaak is het beter om een spoedopleiding over meerdere weken te verdelen. Je kunt namelijk nooit zeggen wanneer iemand met lessen begint, hoeveel lessen iemand nodig heeft.

Vaak is er binnen de 10 dagen onvoldoende tijd om het aantal lessen te nemen die je nodig hebt en wanneer je de lessen over meerdere weken verdeelt heb je de mogelijkheid om je theorie te halen in de weken dat je aan het lessen bent.

Bij de spoedopleiding kan je alle pakketten nemen die worden aangeboden.

Interesse in een spoedcursus? Meld je dan ruim van te voren aan via het formulier of bel mij ruim van te voren, dan kunnen we op tijd beginnen met het plannen van het examen en de lessen.