autorijschool ijzendijke

Prijzen Autorijles

Rijles 60 min.
€ 58,-
€ 58,-
Praktijkexamen
€ 249,-
€ 249,-
Tussentijdse toets
€ 180,-
€ 180,-

Pakket

Starterspakket 20 lessen (60 min) + 1 praktijkexamen
€ 1349,-
€ 1349,-

Voor theorie-boeken en internet theoriecursus: zie onze webshop

Omdat veel mensen vragen naar pakketten bieden wij een start pakket aan tegen een zeer gunstig tarief. Op het start pakket zit een mooie korting. Als je een start pakket koopt les je voor € 55,- per 60 min. Iedere rijschool presenteert zijn pakketten anders. Het is soms moeilijk vergelijken. Rijscholen werken met lessen van 45, 50, 60 minuten, blokken van 2 keer 45 minuten enzovoorts. Het pakket dient te worden voldaan binnen 14 dagen van de rijopleiding.

  • Bij onze verkeersschool duurt een rijles 60 min.
  • De rijlessen naar Terneuzen duren vaak langer dan 60 min.
  • Een start pakket is niet altijd voldoende om succesvol examen te doen.
  • Heb je nog extra lessen nodig kun je losse lessen bijkopen.
  • Als je een start pakket koopt en er zijn nog lessen over als je geslaagd bent dan krijg je natuurlijk de lessen die niet gereden hebt terug betaald.
  • Geen administratiekosten, inschrijfgeld of duurdere herexamens.
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Prijzen Bromfiets

Dagopleiding praktijk (4 uur rijles + examen) € 370,00

Herexamen (inclusief 2 uur rijles) € 260,--

Voor Theorie-boeken en Internet theoriecursus: Zie onze webshop 

De praktijk lessen van de bromfiets starten bij verkeersschool Erik Scherbeijn in Terneuzen. Hoeveel praktijklessen je nodig hebt om succesvol bromfietspraktijkexamen te doen is afhankelijk van je rijvaardigheid, leersnelheid en verkeersinzicht. Als je geen rijervaring hebt, is het volgen van extra uren rijles geen overbodige luxe (deze lessen wordt de basis van het scooter rijden bij gebracht). Bij verkeersschool Erik Scherbeijn is persoonlijke begeleiding belangrijk. Daarom lessen we maximaal met 2 leerlingen per instructeur (wettelijk maximaal 4 leerlingen per instructeur). Bij een dagopleiding krijg je 4 uur praktijkles en doe je dezelfde dag nog praktijkexamen. Je kan ook kiezen om 2 keer 2 uur te lessen en na de laatste 2 uur praktijkexamen te doen. Alle prijzen zijn inclusief BTW.